Atenție șoferi! Un drum nu mai duce la Intim!

Se închid iar drumurile din Reșița pentru reabilitări. De data aceasta este vorba despre tronsonul Victoria-Intim, sensul de mers spre Intim.

De astăzi până vineri, în intervalul orar 5:00 dimineața și până la 19:00 seara muncitorii de la drumuri se vor ocupa de porțiunea Victoria-Intim. Astfel șoferii sunt rugați să foloseacă rutele ocolitoare pentru a ajunge în Centrul Civic.

Bulevardul Muncii, proaspăt reabilitat, este una dintre variantele pentru care pot opta șoferii prinși în traficul din zona Govândari. Atenție aici, șoferii să nu uite de noul sens giratoriu, înstalat după reabilitare. De asemenea, aceștia pot alege Strada Progresului.

Pentru cei care circulă cu transportul în comun, stațiile Victoria, Miorița și Intim vor intra în funcțiune abia după ora 19:00, ora de încheiere a programului de lucru. Între timp, în aceste stații vor fi montate panouri informative cu stațiile temporare de la care se poate aștepta autobuzul, și anume: în fața clădirii Romtelecom, biserica greco-catolică de lângă Gara de Nord și Parcul Copilului.

De menționat este faptul că se va circula normal pe sensul de mers Intim-Victoria, porțiune ce a fost prima reabilitată, cu câteva săptămâni în urmă. Astfel, șoferii sunt rugați să binevoiască a folosi rutele menționate mai sus ca ocolitoare și să respecte semnele de circulație.