Atenție, șoferi! Restricții în trafic pe Calea Lugojului din Timișoara, timp de două zile

restrictii1

Este așteptată o nebunie în trafic la intrare în Timișoara, pe Calea Lugojului. Primăria anunță că este nevoită să impună restricții rutiere, timp de două zile, pe această arteră, pentru a putea finaliza lucrările de reparații înainte de începerea școlii.

Anunț important pentru șoferi făcut de către Primăria Timișoara. Reprezentanții instituției au luat decizia de a impune restricții în traficul de pe Calea Lugojului, arteră aflată la intrarea în oraș. Totul cu scopul finalizării lucrărilor de reparații înainte de începerea noului an școlar.

Așadar, potrivit Primăriei Timișoara, începând din această dimineață, de la ora 10.00, și până joi, 1 septembrie, la ora 10.00, Calea Lugojului va fi restricționată la o bandă pe sens, pe segmentul Aleea Pădurea Verde – Piața Virgil Economu (intersecția Modern).

restrictii2

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Astfel: Aleea Pădurea Verde va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Lorena. Str. Orăștie va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Alpiniștilor. Vehiculele care circulă pe Calea Lugojului vor avea obligatoriu înainte în intersecție. Semaforul va funcționa pe galben intermitent. De asemenea, pe Aleea Pădurea Verde va fi instaurat un sens unic temporar pe tronsonul Lorena – Imbroane, iar de pe strada Lorena se va vira obligatoriu stânga”, au detaliat reprezentanții instituției.

În ultimele zile, din cauza lucrărilor de pe Calea Lugojului, la intrare în Timișoara s-au format cozi uriașe.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/