Atenție, șoferi, noi restricții în trafic, la Reșița!

strada victoria resita
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Primăria Municipiului Reșița anunță că de săptămâna viitoare pe anumite tronsoane din oraș circulația va fi restricționată pentru lucrări de racordare la rețeaua de canalizare pluvială.

În cadrul proiectului de reabilitare căi de acces Strada Feroviarului – Strada Dealu Mare, începând de luni, 24 iulie, se restricționează circulația și accesul autovehiculelor pe Strada Victoriei (tronsonul Strada Crișan – intersecție Strada Ștefan cel Mare), până în data de 12 august, pentru desfășurarea lucrărilor de racordare la canalizarea pluvială. Accesul autovehiculelor dinspre Strada Traian Lalescu, continuare pe Strada Ștefan cel Mare spre Dealu Mare, este restricționat pe mai sus amintită, în intervalul orar 08.00 -16.00.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să folosească rutele ocolitoare, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/