Atenţie, şoferi! DN 6 intră în reparaţii pe un tronson de 42 km din Caraş-Severin!

Săptămâna aceasta încep lucrări de reabilitare ale celui mai circulat drum din judeţul Caraş-Severin, DN 6. De joi, 16 august, traficul rutier va fi îngreunat pe un tronson de 42 km. 

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că joi, 16 august 2018, va începe realizarea lucrărilor de tratamente bituminoase executate la rece pe DN 6, km 406+000 – 448+400, între localitățile Cornea și Caransebeș.

„Zonele de lucrări vor fi semnalizate, iar în cazul valorilor mari de trafic sau pe sectoarele de drum unde vizibilitatea este redusă, dirijarea traficului se va realiza cu piloți de dirijare a circulației. Vor fi instuite și restricții de viteză la 40 km/oră, iar depășirea va fi interzisă“, transmite, printr-un comunicat de presă remis redacţiei, ing. Cristian Ilie Ispravnic, director general regional al DRDP Timişoara.

În caz de condiții meteorologice nefavorabile, lucrările se vor reprograma, mai precizează conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri.