Două femei i-au venit de hac unui tâlhar din Caransebeş!

Poliţiştii din Caransebeş l-au prins ieri, 14 august, pe autorul unei tâlhării care fusese sesizată în 13 august. Victimele infractorului: două femei, care nu s-au lăsat însă până când nu l-au văzut trimis în arest pe făptaş!

Fapta s-a petrecut luni, 13 august, în jurul orei 11.30, în Piața Gugulanilor din Caransebeș. O persoană de sex masculin a sustras de pe o masă un telefon mobil aparținând unei femei în vârstă de 52 de ani, dar a fost observat de o altă femeie, de 59 de ani, aflată în apropiere, care a încercat să-l oprească, moment în care a fost lovită de autor. Acesta a fugit apoi, abandonând telefonul furat, însă „partea vătămată a pornit în urmărirea autorului, a încercat să-l oprească, dar a fost la rândul ei lovită peste față de acesta, fiindu-i cauzate suferințe fizice pentru care a fost transportată la spital“, ne-au informat azi-noapte reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În urma investigațiilor desfășurate și în baza semnalmentelor furnizate de către persoana vătămată și martorii oculari, a fost identificat autorul tâlhăriei, un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Caransebeș.

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233 din Codul Penal. Față de agresor a fost dispusă măsura preventivă a arestului pentru 30 de zile.