Două femei i-au venit de hac unui tâlhar din Caransebeş!

Poliţiştii din Caransebeş l-au prins ieri, 14 august, pe autorul unei tâlhării care fusese sesizată în 13 august. Victimele infractorului: două femei, care nu s-au lăsat însă până când nu l-au văzut trimis în arest pe făptaş!

Fapta s-a petrecut luni, 13 august, în jurul orei 11.30, în Piața Gugulanilor din Caransebeș. O persoană de sex masculin a sustras de pe o masă un telefon mobil aparținând unei femei în vârstă de 52 de ani, dar a fost observat de o altă femeie, de 59 de ani, aflată în apropiere, care a încercat să-l oprească, moment în care a fost lovită de autor. Acesta a fugit apoi, abandonând telefonul furat, însă „partea vătămată a pornit în urmărirea autorului, a încercat să-l oprească, dar a fost la rândul ei lovită peste față de acesta, fiindu-i cauzate suferințe fizice pentru care a fost transportată la spital“, ne-au informat azi-noapte reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În urma investigațiilor desfășurate și în baza semnalmentelor furnizate de către persoana vătămată și martorii oculari, a fost identificat autorul tâlhăriei, un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233 din Codul Penal. Față de agresor a fost dispusă măsura preventivă a arestului pentru 30 de zile.