Atenție, șoferi! De vineri intră în vigoare restricții de circulație pe strada Arieș

Primăria Timișoara anunță noi restricții de circulație începând din Vinerea Mare, legate de lucrările la strada Arieș. Pe unele părți, se va circula pe un singur sens pe toate cele patru benzi, mai precis între intersecția de la Michelangelo și strada surorile Martir Caceu.

Astfel, pe Arieș, între str. Surorile Martir Caceu – Bv. Liviu Rebreanu (spre Spitalul Judeţean) se va circula pe trei benzi, iar la intersecţia cu Bv. L. Rebreanu vor fi patru benzi, astfel: prima bandă va fi de dreapta spre Calea Şagului, a doua bandă va fi de înainte şi la stânga (înainte spre Spitalul Judeţean, stânga spre AEM), a treia bandă – de stânga spre AEM, a patra bandă – stânga spre AEM pe calea de rulare a tramvaiului până după intersecţia cu Aleea Sănătăţii când a treia bandă se va replia cu cele două benzi spre AEM.

De asemenea, pe strada Arieș, pe sensul de la Bv. L. Rebreanu spre str. Surorile Martir Caceu, se va circula pe două benzi de circulaţie, iar la intersecţia cu str. Calea Martirilor, respectiv cu str. Surorile Martir Caceu se va continua pe str. Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta. La ieșirea din parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”, odată cu relocarea trecerii de pietoni de pe strada Arieș, va exista un semafor.

Noile reguli intră în vigoare din 26 aprilie, ora 8.

Sursă foto: ratt.ro