Atenție, șoferi! De mâine intră în funcțiune două noi puncte de control al rovinietei

rovinieta o zi
STPT job 1000x200

Verificarea rovinietei va fi posibilă de mâine la două puncte de trecere a frontierei. DRDP Timișoara prezintă platformele online unde se pot cumpăra sau doar verifica rovinietele.

De marți, 25 august, vor intra în funcțiune două noi puncte fixe de control al valabilității rovinietei. Prin intermediul dispozitivelor, vehiculele care circulă fără rovinietă vor fi înregistrate și sancționate contravențional. Locațiile sunt punctele de trecere a frontierei, la Naidăș, în Caraș-Severin și la Valcani, în Timiș.Astfel, de mâine vor fi 108 puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR. Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei”, transmite DRDP Timișoara.

Șoferii au la îndemână două platforme online prin care pot verifica valabilitatea rovinietei și pot cumpăra una online. Acestea sunt  www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/