Atenție, șoferi, circulația va fi deviată în zona veche a orașului!

restrictii
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Șantierul deschis în municipiu pentru lucrările de modernizare a transportului public electric avansează, astfel încât de mâine apar noi restricții în trafic.

Reprezentanții municipalității anunță că în perioada 11 – 15 octombrie se deviază circulația autovehiculelor în dublu sens pe partea stângă la mersul în sus pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Someșului, înainte de pasaj TMK, și până la Piața Republicii. Ulterior se va reveni la circulația autovehiculelor la o bandă pe sens, cu asigurarea întoarcerii autobuzelor la capăt de linie, în Piața Republicii. Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare, restricțiile se vor extinde sau restrânge.

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară, când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

promovare banner maxagro Muzeul TM

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/