Atenție, se pavează! Piața Gugulanilor, în vizorul Primăriei Caransebeș

Primăria Caransebeș a început lucrările de reparații la una dintre străzile din inima Pieței Gugulanilor, care, de mai mult timp este în vizorul administrației publice locale.

Strada Piața Lemnelor este deosebit de circulată, din ambele sensuri de mers, mai ales în ziua de joi, când în Piața Gugulanilor este cel mai mare trafic auto și pietonal, fiind o adevărată provocare pentru șoferi.

Noi am contractat o firmă specializată în pavaje, am decopertat întreaga stradă, pe o suprafață de 360 de m.p., înainte era tot pavaj cu bazalt piatră cubică, s-a adăugat un strat de terasament pentru trafic auto, și pavele de 8 cm grosime. De asemenea se va amenaja și un trotuar în zona caselor care va avea un pavaj de 6 cm grosime”, ne-a specificat șeful Serviciului Public de  Întreținere și Reparații Străzi, Vasile Megan.

leader board 728 x 90 px

Pentru că a fost tăiat un copac în zona caselor, Vasile Megan a precizat că trotuarul va avea spații în care vor fi plantați puieți de Tuia atât pentru a feri trotuarul de șoferii care caută locuri de parcare, cât și pentru a amenaja din punct de vedere peisagistic zona.

Întreaga lucrare de reparații costă Primăria Municipiului 54.000 de lei la care se adaugă TVA-ul, contractul de execuție fiind atribuit unei firme specializate în domeniu. Lucrările sunt preconizate a se finaliza la sfârșitul acestei luni.