Atenție, se oprește gazul!

Furnizorul de gaz a finalizat proiectul de investiţii din Reșița. Valoarea lui depășește 1,5 milioane de lei și asigură îmbunătățirea serviciului. Locuitorii de pe mai multe străzi vor rămâne mâine fără gaz, din cauza unor ultime lucrări.

Proiectul derulat de furnizorul de gaz la Reșița constă în înlocuirea unei conducte şi mai multor branşamente, în lungime de peste 1.300 de metri, cu o conductă şi branşamente noi din polietilenă, pe străzile Oţelului, Traian Lalescu şi Libertăţii din municipiul Reşiţa.

Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, începând cu ora 09.00, pe străzile Aviatorilor, Bega, Cloșca, Crișan, Colonia Oltului, G. A. Petculescu, Horia, Independenței, Libertății, Mihai Viteazul, Muzicescu, Oțelului, Păcii, Romanilor, Someșului, Ștefan cel Mare, Timiș, Traian Lalescu şi Victoriei.

leader board 728 x 90 px

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

“Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928, număr gratuit sau 0265.200.928, număr taxabil cu tarif local”, a spus Florentina Maghiar, purtătorul de cuvânt al E.On.