Atenție, se lucrează! Consiliul Județean a început sezonul de asfaltări

lucrari drumuri cj cs

Romeo Dunca a promis la începutul anului că, până la vara, va repara o listă întreagă de drumuri. Au apărut și primele lucrări.

Primele lucrări din 2023 au fost anunțate de Consiliul Județean Caraș-Severin la începutul acestei săptămâni. Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, prin firma contractată – SC MaxAgro SRL – va executa lucrări de întreținere periodică, constând în tratamente bituminoase, covoare asfaltice, pe următoarele tronsoane de drum:

– Brebu – Zorlențu Mare;
– Zorlențu Mare – ieșire Dezești;
– Intravilan Delinești:
– Intravilan Apadia

Banii din care se vor realiza lucrările provin din bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin, din sumele defalcate din TVA, în urma semnării contractului cadru de lucrări cu SC Maxagro SRL având ca obiect „Întreținerea curentă pe timp de vară a drumurilor județene din județul Caraș-Severin”.

celtic transilvania 1000x100px

„Nu vrem să cârpim niciunde, că nu ține. Preferăm să frezăm și să turnăm covoare asfaltice noi. Vor fi rezolvate până în iunie anul ăsta. Peticiri.”, declara președintele Dunca în luna ianuarie.

CITEȘTE ȘI: 18 milioane de lei pentru toate drumurile județului! Ce lucrări promite să termine Romeo Dunca până în iunie?