Atenţie reşiţeni, la noapte rămâneţi fără apă potabilă!

Societatea care furnizează apă în sistem centralizat întrerupe alimentarea cu apă a mai multor zone ale oraşului, ca să elimine pierderile de pe reţea. Oamenii vor sta fără apă de la ora 22 şi până mâine dimineaţă, la ora 05.00. Consumatorii sunt avertizaţi că este posibil ca apa să fie tulbure la reluarea furnizării.

Vor fi afectaţi toţi consumatorii din cartierele : Govândari, Calea Timişorii, Câlnic, Valea Ţerovei, Triaj, Lunca Pomostului şi Moroasa II.  „Intervenţia va fi executată, în intervalul specificat, de către personalul SC AQUACARAS SA –Exploatarea Reşiţa”, a spus Adriana Almăjan, purtătorul de cuvânt al societăţii.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. „Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aaquacaraş SA la tel. 0255/215643”, a adăugat Adriana Almăjan.

tmc 640