Atentat cu bombă anunțat la 112 în cartierul Govândari!

Numărul unic de urgență s-a înroșit aseară, după ce un bărbat din Lunca Bârzavei s-a pus să anunțe că are o bombă pe care urmează să o detoneze. Autoritățile, în alertă maxima, s-au deplasat la fața locului să evite o nenorocire.

Forțele de ordine s-au deplasat în zona Victoria luând toate măsurile care s-au impus, pentru siguranța cetățenilor. Când au ajuns la locul indicat de bărbat însă, au avut doar surpriza, poate plăcută, în acest caz, că cel care a anunțat atentatul era mort de beat și s-a uitat prea mult la știri în ultimele zile.

Chiar și așa, au verificat plasa pe care acesta o avea asupra lui, dar au găsit doar o sticlă de bere și una de apă. Nimic periculos! Bărbatul, de 55 de ani, a fost luat pe sus și dus la secție. Speriat, le-a spus polițiștilor că nu a vrut să îi mintă, ci o altă persoană aflată în zonă l-ar fi înștiințat că în plasa sa se află materialul explozibil.

„Bărbatul a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru apelul fals pe care l-a făcut la numărul unic de urgență, 112”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, în această dimineață.

 

banner 1000 x 100 hd