ASU Politehnica nu pleacă în țări exotice pentru cantonament. Echipa suporterilor, prima din Timișoara care se va reuni anul viitor

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ASU Politehnica a intrat în vacanță prima dintre cele trei echipe de liga secundă din oraș, imediat după ultimul meci. În acest context, echipa suporterilor se va reuni prima, în jurul datei de 10 ianuarie, înaintea Ripensiei (14) și a ACS Poli (15). Deocamdată, formația în alb-violet nu face mutări de trupe, dar e decisă mai mult ca sigur să facă un cantonament pe plan local. În ceea ce privește stadionul unde va juca în primăvară, totul depinde de lucrările la Știința.

Data de 10 ianuarie nu e bătută în cuie, dar echipa se va reuni la câteva zile după Sfântul Ion. ASU nu va merge în Antalya, cum vor face Ripensia și ACS Poli. „Din ce am discutat, probabil că va fi în jurul datei de 10 ianuarie. Pentru cantonament, trebuie să mai discutăm cu cei din conducerea clubului și universității, președintele, rectorul, prorectorul. Cel mai probabil, va fi pe plan local, cu începere undeva între 17-20 ianuarie și până în primele zile ale lunii februarie”, ne-a declarat directorul sportiv Marius Cociu. Pentru primele amicale se va opta pentru adversari mai accesibili, iar cei mai tari vor fi partenerii jocurilor mai aproape de reluarea campionatului.

Până de Anul Nou, Politehnica nu va face, cel mai probabil, multe mutări de trupe. Cociu spune că nu vor fi multe plecări, iar la sosiri, similar. Dacă Ripensia vrea jucători din zonă, iar ACS, români, la Politehnica nu sunt decât limite de buget și de criterii fotbalistice. Cât despre Gelu Velici, care s-a înjurat cu un suporter pe Facebook, nu s-a luat o decizie clară. „Suntem deschiși la orice tip de transfer, atât timp cât ne ajută și ni-l putem permite. Situația lui Gelu este puțin mai complicată. El are un contract pe termen mai lung cu noi. Dacă vreun alt club dorește să-l transfere, noi suntem deschiși să ne așezăm la discuții”, a precizat Cociu.

untitled design set 970x90 px

ASU va decide dacă va juca pe „Dan Păltinișanu” sau pe Știința în funcție de când vor începe și cum vor decurge modernizările arenei universitare. „Urmează să decidem totul în funcție de ce se va întâmpla la Stadionul Știința. Vom vedea cum vom avea acces acolo din punct de vedere al lucrărilor. Urmează să avem o ședință după reunire cu conducerea și jucătorii. Dacă nu vom mai putea juca pe Știința, <<Dan Păltinișanu>> rămâne singura variantă”, a mai spus directorul sportiv. Teoretic, lucrările trebuiau să înceapă de aproape un an.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/