ASU Politehnica are în continuare probleme de lot și înainte de meciul de la Balotești

Cei de la ASU Politehnica joacă sâmbătă pe terenul antepenultimei clasate, CS Balotești. Deși teoretic e un meci mai ușor, deoarece adversarul se află pe loc retrogradabil, alb-violeții au destul de multe probleme de lot.

Cosmin Petruescu a punctat că și terenul și vremea vor fi o problemă. „Va fi o partidă dificilă, în primul rând din cauza condițiilor de joc, terenul este mai mic, iar din informațiile noastre, suprafața de joc nu este în condiții foarte bune, dar și din cauza faptului că Balotești e o echipă imprevizibilă din punct de vedere al rezultatelor. Au surprins victoriile lor cu Pandurii și UTA, venite când echipele respective traversau momente bune din punct de vedere al rezultatelor. Va trebui să fim puternici din punct de vedere mental, din cauza rezultatelor, dar și a condițiilor. Probabil va fi și vânt”, a declarat Petruescu.

Săptămâna aceasta, jucătorii Tiberiu Istrătescu și Tamaș Szasz au plecat de la echipă, unde nici nu au prins minute în partidele oficiale. „Au reziliat de comun acord. Sunt doi jucători tineri, cu certe calități indiscutabile, dar din diferite motive nu s-au adaptat foarte bine la Timișoara și nu au mai avut răbdare să își aștepte rândul. La solicitarea lor am ajuns la concluzia că e mai bine să reziliem contractele”, a precizat antrenorul Petruescu.

La Balotești joacă foștii colegi ai alb-violeților, Cornel Predescu și Vasile Nicolae. Marvin Schieb știe că cei doi sunt printre cei mai buni fotbaliști ai adversarilor. „Cu siguranță va fi un meci mai greu, dar vom merge acolo cu o gândirea pozitivă. Sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Mă simt 100%, mi-am revenit. Am făcut antrenamentele și sunt ok. Ei sunt doi jucători cu calități certe, viteză, tehnică și cu siguranță îi ajută mult pe cei de la Balotești”, a precizat Schieb.

Murariu are probleme cu spatele. Vor mai absenta accidentații Scutaru, Velici, suspendatul Ignea, dar și Jurj, convocat la naționala U19. Dalin Munteanu va fi titular în poartă. „Sâmbătă ne va aștepta un meci foarte greu, prin prisma rezultatelor de până acum. Echipa din Balotești duce lipsă de puncte, se află într-o situație grea. Noi trebuie să ne concentrăm asupra partideor noastre și să ne întoarcem cu cele 3 puncte”, a precizat Munteanu.

Meciul de la Balotești începe sâmbătă, la ora 11 și nu va fi televizat.

Sursa foto: facebook.com/pg/sspolitimisoara