Asistentele medicale mătură WC-urile spitalului din Moldova Nouă! Le-a văzut pesedistul Stanoevici!

Ședința ordinară a Consiliului Local Moldova Nouă de luna aceasta s-a desfășurat astăzi, în obișnuita notă de scandal, cu acuzații și atacuri la persoană și cu prea puține proiecte adoptate în folosul comunității!

Consilierii PSD au votat strâmb și astăzi la mai multe inițiative ale primarului Adrian Torma, cel mai vehement critic al proiectelor edilului-șef fiind de data aceasta Bojinco Stanoevici. În încercarea de a argumenta votul negativ dat concesionării unui teren necesar amenajării unei parcări pentru tir-uri în zona portului, consilierul PSD a făcut câteva afirmații deosebit de grave. „La spital se face orice! O asistentă mătură și WC-uri, vă spun eu! Infirmierele dau mâncare și mătură WC-urile!”, i-a strigat Stanoevici primarului. Consilierul PSD este asistent medical la laboratorul de Radiologie și Imagistică în cadrul Spitalului Orășenesc Moldova Nouă. Le-o fi văzut cu ochii lui, altfel e greu de înțeles de ce ar fi făcut astfel de afirmații în plenul Consiliului Local!

Managerul unității medicale din Moldova Nouă, Sebastian Pătroi, dă însă de înțeles că Bojinco Stanoevici bate câmpii. Dar rău de tot! Spitalul ar avea personal suficient pentru întreținerea grupurilor sanitare, iar asistentele au alte sarcini decât să dea cu mătura prin toalete. „Nu sunt nevoite asistentele să facă lucrul acesta! Nu fac genul ăsta de lucrări! Nu, nu! Asistenta își face treaba ei de asistentă, iar pentru partea de curățenie avem personal, pe fiecare secție. Nu se pune problema ca asistenta să spele WC-uri, cum spunea domnul consilier. Poate, din întâmplare, vreodată la 100 de ani, dar în ultima sută, nu s-a-ntâmplat. Numai dacă ar fi vreo situație excepțională sau cine știe ce, dar în orice caz, nu!”, a spus managerului Spitalului Orășenesc Moldova Nouă pentru expressdebanat.ro.