Asistența la domiciliu, alternativa reală la căminele de îngrijire pentru vârstnici

Costurile piperate din căminele de bătrâni din străinătate, lipsa confortului de acasă și a căldurii familiale au creat în ultimii ani fenomenul numit: îngrijirea la domiciliu.

Potrivit statisticilor germane, peste 500.000 de bătrâni nu își pot permite să acopere costurile unui azil în Germania, iar numărul lor crește cu circa 5% pe an. Prețul pe care ar trebui să-l plătească variază în Germania între 2.900 și 3.400 de euro pe lună, fapt ce a determinat dezvoltarea celui mai de succes business în acest domeniu. O afacere ce are profitabilitate și datorită creșterii foarte mari a cererii pe piața locurilor de muncă din România, dar și a firmelor care au cunoscut o creștere substanțială în ultimii ani.

Cu primele birouri deschise în Varșovia, Polonia, în anul 2002, Promedica24 s-a extins de atunci și în Germania, Marea Britanie, dar și în România, pentru a deveni ce este acum și anume cel mai mare furnizor de îngrijire specializată în Europa. Pasionați de dreptul clienților de a beneficia de cea mai înaltă calitate a îngrijirii în confortul, siguranța și familiaritatea propriilor case, pentru companie furnizarea de îngrijire prin bunătate, experiență, prietenie și cunoaștere reprezintă elementele de bază ale acestei afaceri.

De la directorul britanic, la fiecare partener regional și fiecare dintre îngrijitorii specialiști, Promedica24 stabilește cu mândrie standardul în industria serviciilor de îngrijire și a avut un impact pozitiv asupra vieții a peste 35.000 de familii până în prezent.

Cu înseamnă Promedica24?

Promedica24 înseamnă, în primul rând, formă legală de lucru, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenție maximă la nevoile clienţilor. Promedica24 prestează servicii de îngrijire în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate.

Îngrijitorilor noştri le garantăm:

  • Salarii atractive și bonusuri speciale;
  • Muncă legală în condiții de siguranță;
  • Formări pentru îmbunătățirea abilităților;
  • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare).

Persoanelor pe care le îngrijim le asigurăm:

  • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă;
  • Grija unui îngrijitor calificat;
  • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor.

Faptul că zona de vest a țării a ajuns punctul forte pentru acest tip de job, nu mai este nicio noutate, lucru pe care îl confirmă și concurența crescută între tipurile de firme ce vizează acest domeniu. Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.