Asistența la domiciliu, alternativa reală la căminele de îngrijire pentru vârstnici

Costurile piperate din căminele de bătrâni din străinătate, lipsa confortului de acasă și a căldurii familiale au creat în ultimii ani fenomenul numit: îngrijirea la domiciliu.

Potrivit statisticilor germane, peste 500.000 de bătrâni nu își pot permite să acopere costurile unui azil în Germania, iar numărul lor crește cu circa 5% pe an. Prețul pe care ar trebui să-l plătească variază în Germania între 2.900 și 3.400 de euro pe lună, fapt ce a determinat dezvoltarea celui mai de succes business în acest domeniu. O afacere ce are profitabilitate și datorită creșterii foarte mari a cererii pe piața locurilor de muncă din România, dar și a firmelor care au cunoscut o creștere substanțială în ultimii ani.

Cu primele birouri deschise în Varșovia, Polonia, în anul 2002, Promedica24 s-a extins de atunci și în Germania, Marea Britanie, dar și în România, pentru a deveni ce este acum și anume cel mai mare furnizor de îngrijire specializată în Europa. Pasionați de dreptul clienților de a beneficia de cea mai înaltă calitate a îngrijirii în confortul, siguranța și familiaritatea propriilor case, pentru companie furnizarea de îngrijire prin bunătate, experiență, prietenie și cunoaștere reprezintă elementele de bază ale acestei afaceri.

leader board 728 x 90 px

De la directorul britanic, la fiecare partener regional și fiecare dintre îngrijitorii specialiști, Promedica24 stabilește cu mândrie standardul în industria serviciilor de îngrijire și a avut un impact pozitiv asupra vieții a peste 35.000 de familii până în prezent.

Cu înseamnă Promedica24?

Promedica24 înseamnă, în primul rând, formă legală de lucru, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenție maximă la nevoile clienţilor. Promedica24 prestează servicii de îngrijire în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate.

Îngrijitorilor noştri le garantăm:

  • Salarii atractive și bonusuri speciale;
  • Muncă legală în condiții de siguranță;
  • Formări pentru îmbunătățirea abilităților;
  • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare).

Persoanelor pe care le îngrijim le asigurăm:

  • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă;
  • Grija unui îngrijitor calificat;
  • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor.

Faptul că zona de vest a țării a ajuns punctul forte pentru acest tip de job, nu mai este nicio noutate, lucru pe care îl confirmă și concurența crescută între tipurile de firme ce vizează acest domeniu. Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.