Asfaltează și ultima străduță din oraș! Termen: toamna lui 2019!

A modernizat centrul civic, a făcut zonă de agrement și organizează activități pentru tineri și bătrâni, dar cel mai mult oamenii se bucură de asfaltul pe care Luca Mălăiescu îl toarnă în tot orașul Oțelu Roșu, chiar și pe străzi mici, unde n-a visat nimeni să scape de praf, noroi și gropi!

În urmea de pe Valea Bistrei sunt multe probleme, ca în mai toate fostele orașe industriale din România, dar primarul Mălăiescu spune că, din discuțiile purtate cu cetățenii, a reușit să facă la începutul primului său mandat o listă de priorități. Oamenii i-au cerut în special locuri de muncă și modernizarea infrastructurii, în principal a drumurilor. Starea drumurilor i-a ținut, poate, departe și pe unii potențiali investitori, astfel că asfaltarea fiecărei străzi din oraș a devenit obligatorie în strategia primarului.

„La ora actuală avem în desfășurare un proiect de asfaltare a 14 străzi. 4,9 km din acestea sunt în curs de asfaltare. Sunt deja asfaltați o mare parte din anii precedenți. Aceste 14 străzi le facem din bugetul local și-mi doresc foarte mult să finalizăm anul acesta lucrările. Dacă punem și Strada Gării, pe care am asfaltat-o în această primăvară, pot spune că anul acesta am asfaltat 29 de străzi în orașul Oțelu Roșu, rămănând încă nouă străzi pentru anul viitor ca să închei cu tot orașul de asfaltat. Anul viitor, în toamnă, cu certitudine va fi asfaltată și ultima străduță din oraș. Și nu vorbesc de asfaltat străzile proaste, cele care au avut asfalt, vorbesc de asfalt nou pe tote străzile din Oțelu Roșu”, a declarat Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Edilul-șef a amintit totodată de pavarea în zona Constructorilor, de cartierul Rozelor și de Strada Horia, dar și de finalizarea un nou loc de joacă pentru copii în cartierul Zăvoaie, unde se asfaltează anul acesta și toate cele trei străzi.