Asfaltarea străzilor din comuna Zăvoi – prioritară după finalizarea rețelei de canalizare

Primăria comunei Zăvoi așteaptă finalizarea lucrărilor de introducere canalizare pentru a se apuca de campania de asfaltare a străzilor din comună și satele arondate.

Primarul comunei, Doru Cîrdei, mai dorește ca administrația publică locală să fie printre primele UAT-uri pregătite să acceseze noi finanțări, atunci când se deschide exercițiul financiar, pe fonduri europene pentru a depune documentația de asfaltare străzi și nu numai.

La capitolul asfaltări, sunt programate străzile de la Zăvoi, Valea Bistrei, 23 August, unde așteptăm finalizarea lucrărilor de canalizare. Avem un proiect cu construire rigole și trotuare, pentru localitatea Zăvoi, care este arondată la DJ 68. Mai avem u proiect privind reabilitarea sediului Primăriei Zăvoi, de la bugetul local. Am dorit să accesăm toate proiectele care ni le-am permis de pe fonduri și am reușit acest lucru, pe ceea ce s-a finanțat, fie că a fost vorba de PNDL cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, ori pe fonduri europene. Îmi doresc un proiect prin care să legăm localitatea Poiana Mărului de Muntele Mic. Este un drum, care este însă forestier și ne dorim să-l transformăm în unul rutier. De asemenea, am asfaltat la Măru, unde era dezastru, însă ne dorim și asfaltarea străzilor la Poiana Mărului, care este prima urgență, avem proiect pe PNDL. Sigur că, întâi trebuie să facem canalizarea, pentru că așa este normal, ca ordine a lucrărilor de execuție.”, ne-a declarat Doru Cîrdei.

leader board 728 x 90 px