Asfalt şi borduri noi în oraşul vechi!

Au început lucrările de reabilitare a trotuarului și șoselei și în zona oraşului vechi. În prezent, muncitorii lucrează la decopertarea părții carosabile și la scoaterea bordurilor vechi.

Lucrările din zona orașului vechi se întind pe o distanță de peste 6,5 km. Ele presupun, în principal, reabilitarea carosabilului și înlocuirea bordurilor pe stăzile I.L. Caragiale, Libertății, Traian Lalescu, Paul Iorgovici, Republicii, Castanilor, Zimbrilor, Văliugului și Minda. În prezent a început decopertarea șoselei și scoaterea bordurilor de pe întreg tronsonul.

Lucrări întârziate
”În zona oraș vechi din municipiul Reșița este în derulare proiectul “Reabilitare carosabil, amenajare locuri de parcare și trotuare”. Valoarea totală a proiectului este de aprozimativ 12,8 milioane lei fără TVA, fonduri suportate din bugetul local”, a precizat Ildiko Szendrei, purtător de cuvânt al Primăriei Reșița.
Din cauza lucrărilor efectuate de E.ON Gaz în zonă, respectiv înlocuirea conductelor vechi, autoritățile locale au anunțat că termenul de finalizare al proiectului a fost prelungit până la sfârșitul lunii decembrie 2012.