Asfalt proaspăt pe drumul comunal din Brădişoru de Jos

Cetățenii din Brădișoru de Jos, sat aparținător orașului Oravița, au motive de bucurie. Proiectul care vizează reabilitarea drumului comunal din localitate a început să prindă contur la mai bine de trei ani de la înaintarea documentelor pentru obținerea finanțării.

După mai multe licitații eșuate din cauza neprezentării constructorilor, administrația publică locală de pe Valea Carașului are în sfârșit o firmă care să ducă la finalitate proiectul „Reabilitare drum comunal sat Brădișoru de Jos”, proiect depus în 2017, prin PNDL 2, în valoare de peste 750.000 de lei.

„Mă bucur că în sfârșit avem un constructor în așa fel încât să putem duce la finalitate acest proiect. Iată că, de la depunerea documentelor, au trecut trei ani, ceea ce-nseamnă că lucrurile nu se-ntâmplă peste noapte, anumite aspecte neținând doar de noi, administrația publică locală. Ceea ce a ținut de noi, am făcut deoarece interesul nostru se referă la identificarea soluțiilor în vederea unor condiții mai bune de trai pentru cetățeni. De asta suntem aici. Sunt multe alte proiecte care vor fi duse la finalitate, dar, după cum vedeți, e nevoie de răbdare și de înțelegere din partea tuturor până la momentul implementării”, a explicat primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

Sursa foto principal: Facebook.