Asfalt de calitate superioară pe Strada Dunării din Moldova Nouă!

strada dunarii moldova noua lucrari

Lucrările de pe cea mai importantă stradă din orașul Moldova Nouă au avansat datorită condițiilor meteorologice favorabile din ultimele zile, primul strat de asfalt turnat demonstrând că disconfortul a meritat.

Primarul Ion Chisăliță a ieșit în teren pentru a verifica modul în care se desfășoară totul și s-a declarat încântat de ceea ce a văzut pe malul Dunării. „Vreau să-i asigur pe concitadinii mei că această lucrare, pe lângă altele pe care le avem în curs de implementare, este una de calitate. Și eu, în calitate de edil, vreau să mă bucur la final, alături de oamenii și cetățenii orașului care nu o să mai fie nevoiți să-și ducă autoturismele atât de des la service din cauza infrastructurii stradale. Vreau doar să le mulțumesc oamenilor pentru faptul că înțeleg de ce este necesar acest disconfort acum și îi asigur că lucrurile se vor schimba cât de curând în bine”, a comentat edilul-șef.

strada dunării mn

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Modernizarea Străzii Dunării reprezintă cea de-a doua componentă a proiectului ,,Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România, din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020”, alături de înființarea și dotarea unui Centru Multicultural și amenajarea spațiilor verzi.

strada dunarii moldova noua

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/