Artimon se conformează: Gugulanii, ca şi catalanii!

FC Caransebeș se află în fața unui joc important cu una dintre cele mai bune echipe din serie care se pregătește temeinic pentru revenirea în Liga I.

Dovadă stă renovarea stadionului și pașii pe care municipalitatea din Mioveni îi face pentru a asigura o infrastructură performantă echipei. Chiar dacă Mioveniul are prima șansă, fotbaliștii din Caransebeș își doresc să se ridice la nivelul adversarului.

„Pentru noi va fi un test bun jucând cu o echipă de primele locuri. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua nu înseamnă că suntem victime dinainte de joc. Trebuie să fim preocupați să creștem nivelul de joc”, a spus antrenorul Alin Artimon.

Tehnicianul a taxat cu ironie comentariile mai puţin potrivite făcute în anumite cercuri după jocul cu Pâncota. „Ne parte rău că specialiștii nu sunt mulțumiți de prestația echipei și că n-am reușit să jucăm din primul meci ca Barcelona, dar promitem că o să fim preocupați de asta pe viitor”, a adăugat Artimon ca o replică la comentariile tendențioase la adresa echipei după primul meci din retur, cu Pâncota.

La ora actuală în lotul caransebeșean nu există probleme generate de accidentări sau suspendări. „Urmează o perioadă foarte încărcată, cu o deplasare lungă, la Mioveni, jucăm acasă apoi, miercuri, cu Vâlcea, după aceea cu Reșița și trebuie pregătire din toate punctele de vedere, să ducem această săptămână cu bine și să acumulăm puncte”, a mai spus Artimon.

Comments

  1. LPF says:

    Aline, ocupă-te de echipă, nu de presă!