Artificii și petrecere în centrul Reșiței. Vezi aici ce program a pregătit Primăria!

Primăria Reșița a alocat în acest an 100.000 de lei pentru activitățile de Crăciun și Anul Nou. Astfel că, toți locuitorii orașului sunt invitați astăzi în centru, ca să ia parte la spectacole și să admire focul de artificii de pe cerul municipiului.

Primăria Reșiței invită cetăţenii în centru pentru a petrece noaptea dintre ani. Astăzi, cu începere de la ora 22.00, vor urca pe scenă, printre alţii, Oana Vera şi Vlad Rădoi cu un program de coveruri, orchestra Pancevic din Serbia, Bane Vasic – la acordeon şi soliştii vocali Sloba Djokic şi Branca Kocunesovski.

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, primarul oraşului, Mihai Stepanescu, le va transmite celor prezenţi mesajul de Anul Nou, după care artificiile vor lumina cerul pe ritmurile muzicii.

Comments

  1. Pakatos says:

    https://expressdebanat.ro/impozitele-si-taxele-speciale-pentru-resiteni-raman-la-fel-ca-in-2008-anul-2013-nu-aduce-majorari…mi-a dat toate planurile peste cap Mihai Stepanescu cu-a lui sedintza extraordinara si plenipotentziara din 29 decembrie…in care 8 consilieri pedeseristi,unul verde si doi portocalii au votat in urale marirea taxelor si impozitelor…CE REVELION MI-AI FACUT Domnule Primar M.Stepanescu !!!