Aripi pentru Liga a II-a! Pariul lui Lolea aduce CSM-ul la două puncte de primul loc! [FOTO]

CSM Reșița a învins astăzi, în Valea Domanului, cu scorul de 3-1 (1-1), liderul Ligii a III-a de fotbal, Național Sebiș, și s-a apropiat la doar două două puncte de promovare!

Trupa pregătită de Leo Doană nu avea altă șansă decât victoria pentru a rămâne în cărțile promovării, iar startul partidei nu a adus prea mult optimism, nici pe bancă, nici în tribune. Oaspeții au început mai bine jocul, au venit la Reșița să joace fotbal, deși pentru ei o remiză ar fi fost excelentă. I-au suprins pe rosso-neri cu jocul ofensiv, numai că defensiva reșițeană a rezistat bine cu Banac și Opriș în centru, iar la prima acțiune mai consistentă la poarta Sebișului, Himcinschi a inventat o lovitură de cap, mingea oprindu-se în plasă. Din acest moment, Sebișul a preluat controlul, exercitând o presiune tot mai mare în jumătatea reșițeană de teren, iar eroarea a venit. De la unul din cei mai buni jucători ai lui Doană. Fundașul de bandă stângă, Alin Liuba, care a strâns destule meciuri la Liga a II-a și care e peste nivelul Ligii a III-a, știe că de la el sunt alte așteptări și tocmai asta îl face uneori să se complice. A pierdut o minge în propria jumătate, vitezistul Săulescu a speculat și pe tabelă s-a făcut 1-1, scor cu care s-a intrat la pauză.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677896630603″]

În partea secundă, reșițenii au încercat să construiască mai mult, dar golul a picat tot după o execuție de senzație a aceluiași Himcinschi, pariul președintelui Viorel Lolea, care spunea în momentul transferului că fostul internațional de juniori va fi reinventat în Valea Domanului. Emoțiile au fost risipite definitiv de Poiană, un alt jucător venit în iarnă, care a profitat de o respingere greșită a defensivei oaspete și a marcat cu un șut plasat. CSM – Național 3-1 și rosso-nerii au redus diferența la doar două puncte, una care poate fi recuperată în etapele rămase de jucat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157681195153026″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157681293486845″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/