Arestat pentru că a incendiat mașina soției

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat din Timiș a fost arestat pentru că a inendiat mașina soției sale. Tocmai el sunase la numărul de urgență să ceară ajutor pentru că autoturismul era în flăcări.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 05:50, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, județul Timiș, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în fața casei.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj, care au procedat la stingerea incendiului.

Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul aparține soției apelantului, iar în urma unor discuții în contradictoriu între cei doi soți, bărbatul ar fi incendiat autoturismul.

De la fața locului a fost ridicat un recipient de culoare albastru, ce mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/