Arad Open Air Festival oferă o experiență de neuitat! Și nu doar din punct de vedere muzical. Ce surprize au mai pregătit organizatorii?

po 1000x100px (4)

Ediția din 2019 a Arad Open Air Festival nu se anunță doar o experiență muzicală grozavă. Organizatorii au pregătit, pe parcursul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, și alte activități, pentru toate vârstele și gusturile, precum paintball, dinner in the sky sau activități pentru cei mici, care vin cu un adult la festival.

Concursul de paintball Ranger Arena se va desfășura sâmbătă și duminică (29-30 iunie), cu premii puse la dispoziție de organizatori. Vârsta minimă de participare este de 14 ani, iar fiecare echipă trebuie să aibă minimum un membru major. Conform regulamentului, echipele trebuie să fie formate din cinci persoane. Iar dacă paintballul este pentru aventuroși, organizatorii s-au gândit și la romantici. Doritorii pot lua cina la 50 de metri înălțime, pe acorduri de vioară (Alexandra violin) și pot degusta trei-patru sortimente de vinuri, în cadrul experienței „Wine in the sky”. O urcare durează 20 de minute și costă 200 de lei pentru cei care doresc să achiziționeze și un abonament pentru două zile la AOA sau 100 lei pentru cei care au achiziționat deja biletele la festival.

Copiii au și ei pregătite momente de distracție. În primul rând, Bimbo Party, un concept existent de 12 ani pe piața arădeană, care cuprinde: face painting, ateliere de creație atât pentru copii, cât și pentru părinți, baloane modelabile – heliu, jocuri și alte surprize. Și echipa Dino Parc Râșnov va fi prezentă la festival, pentru că, nu-i așa, toți copiii iubesc dinozaurii. Micuții sub 10 ani intră gratuit dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care are bilet pentru festival.

Iată cum îți poți procura un bilet: online, de pe site-ul evenimentului, cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

Pe scena Arad Open Air Festival vor urca artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure și mulți alții.

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul Județean de Voluntariat Arad, cu susținerea Heineken România și Coca Cola.

Express de Banat este partener media al evenimentului.