Arad Open Air Festival face check-inul pentru călătorii în lumea muzicii electronice

Prima ediție a evenimentului Arad Open Air Festival aduce fanilor muzicii electronice cele mai bune motive pentru a-și da check-in la distracție. Printre cei care vor conduce Captain Stage se numără: Yousef, Neverdogs, Jose Maria Ramon, Gruuvelement’s, Radu M., PoL și Tension.

Check-in la Captain Stage pentru călătorii în lumea muzicii electronice cu artiști internaționali

Artiști de renume internațional vor urca, în perioada 14-16 septembrie, pe scena de la Arad, unde va fi organizat cel mai mare festival din vestul țării. ATB, Goran Bregovic, Vanotek, Subcarpați, Șuie Paparude, Tension, Vama sau Vița de Vie sunt doar câțiva dintre cei care vor face ca decibelii să răsune în puterea nopții pe aeroportul din Arad, acolo unde se va desfășura evenimentul.

Timp de trei zile, muzica live va răsuna non-stop pe cele trei scene care vor fi amplasate în perimetrul nefuncțional din incinta aeroportului. Participanții vor avea ocazia să se bucure de ritmurile balcanice cu influențe rock, muzică trance, drum&bass, dubstep, pop rock, rock alternativ sau hip hop.

„Happiness is created here, at Arad Open Air Festival

Unul dintre cele mai așteptate nume este Goran Bregović, cunoscut la nivel internațional pentru stilul său muzical unic, în care combină ritmurile tradiționale balcanice cu influențe rock, care va urca pe scena principală a Arad Open Air Festival, alături de „Wedding and Funeral Band”. Sunetele care îmbină ritmurile balcanice tradiționale și cele ale gypsy brass band sunt puse în valoare de chitara electrică și de tobele cu accente din zona muzicii rock, pe fundalul unei orchestre și al unui cor masculin.

La check-in vor fi prezenți și următorii artiști: Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Addo Snazu, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonathan Band, OCS, Gojira& Planet H, urmând ca organizatorii să anunțe și alți artiști.

Biletele pentru festivalul organizat de Centrul de Excelență Arad, AOA Agency și Neverland Place, cu sprijinul partenerilor principali: Primăria Arad – prin Centrul Municipal de Cultură Arad – pot fi achiziționate de pe www.enterix.roșiwww.myticket.ro. Toate informațiile necesare despre festival sunt disponibile pe www. openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pentru mai multe detalii: Mihai Mindrigiu, Project Manager Arad Open Air Festival, 0751 100 099, pr@openairfestival.ro

Pentru că lista artiștilor invitați încă nu s-a completat, iar organizatorii anunță și alte nume importante, rămâneți cu ochii pe Express de Banat pentru a afla și restul surprizelor. Și nu uitați de concursurile organizate pe pagina noastră de Facebook, unde punem la bătaie câte două abonamente.