Aproximativ 400 de pachete cu produse de bază vor ajunge în casele dognecenilor

explo 1000x200

Ulei, zahăr, orez, dar și alte produse alimentare de primă necesitate vor ajunge zilele următoare pe mesele cetățenilor cu venituri modeste din comuna Dognecea.

Primăria Dognecea începe distribuirea pachetelor alimentare către beneficiarii Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, finanțat de Uniunea Europeană și derulat prin intermediul Guvernului României.

Pachetele constau în produse alimentare de bază, precum făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc și compot de fructe.

Zilele acestea vom începe distribuirea ajutoarelor alimentare, colegii mei din primărie lucrează chiar acum la întocmirea listelor. În comuna noastră avem în jur de 400 de beneficiari ai acestui program, care urmează să primească produse de bază, necesare asigurării traiului zilnic.”, a declarat primarul comunei Dognecea, Remus Rof.

Reamintim că prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate sunt sprijinite persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață.

banner 970 x 250