Aproape jumătate de milion de lei pentru cheltuielile Primăriei Pojejena

Administrația publică locală condusă de Mira Radovancovici se poate bucura de faptul că va încheia anul în curs cu restanțe zero. Odată cu rectificarea bugetară, în contul Primăriei Pojejena vor intra nici mai mult, nici mai puțin de 491.000 de lei.

Cu bateriile bugetului încărcate, edilul din Clisura Dunării spune că prin intermediul sumei repartizate de către Ministerul de Finanțe vor fi asigurate, în primul rând, salariile tuturor angajaților instituției, după care urmează acoperirea celorlalte cheltuieli.

În același timp, deși nu au existat restanțe pe tema salariilor angajaților care fac parte dintr-o categorie specială, șeful administrației publice locale din Pojejena dă asigurări că lucrurile aici nu sunt îngrijorătoare, indemnizațiile persoanelor cu dizabilități și salariile asistenților personali ajungând la destinatari fără echivoc: „Comuna Pojejena numără undeva la 13-14 asistenți personali, în timp ce numărul indemnizațiilor este aproape de 20. Nici la acest capitol nu vom întâmpina probleme.”, a explicat edilul Mira Radovancovici pentru expressdebanat.ro.