Aproape 400 de autoturisme vor fi casate la Reșița prin Rabla Local

Programul Rabla la Resita si Timisoara
untitled design set 970x90 px

Lista cu persoanele acceptate în cadrul Rabla Local a fost publicată pe site-ul Primăriei Reșița. Aproape 400 de mașini vor fi casate în municipiu prin acest program.

Administrația Fondului pentru Mediu a transmis către Primăria Reșița lista cu persoanele înscrise în Programul Rabla Local. La Reșița au fost ocupate 394 de locuri. Lista persoanelor acceptate în program poate fi consultată la următorul link: LISTĂ BENEFICIARI PROGRAMUL LOCAL RABLA – RESITA 2023 (primariaresita.ro)

Persoanele care se regăsesc pe această listă pot depune documentele prevăzute de legislație până la data de 29 decembrie.

Documentele necesare pot fi descărcate conform procedurii interne de lucru publicată pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița PROGRAMUL LOCAL RABLA – RESITA 2023 (primariaresita.ro)

Documentele pot fi depuse online sau fizic. Personal, se pot depune la Centrul de Informare și Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 A, iar  prin email la adresa rablalocal2023@primariaresita.ro, numai în format electronic pdf. Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0255 221964.

untitled design set 970x90 px

După semnarea contractului de finanțare cu Primăria Reșița, pentru a beneficia de stimulentul de casare de 3.000 de lei, beneficiarii programului vor casa și radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat.

Predarea autoturismelor spre casare și realizarea radierii la serviciul de înmatriculări precum și din evidențele fiscale ale municipalității se poate face până la data de 29 februarie 20224.

În termen de 30 de zile de la prezentare documentelor de casare și radiere Primăria Reșița va efectua plata stimulentului în valoare de 3.000 de lei.

FOTO Arhivă

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/