Aproape 30 de milioane de lei pentru investiții la trei școli din Timișoara!

Trei școli importante din Timișoara vor beneficia de investiții în reparații. Vizate sunt Liceul I. C. Brătianu, internatul de la Colegiul Tehnic ”Henri Coandă”, dar și Grupul Școlar  de Construcții Montaj. În total, suma pentru cele trei școli ajunge la aproape 30 de milioane de lei!

Liceul I.C. Brătianu (fostul MIU) este într-o stare destul de avansată de degradare. Lucrările de reabilitarea a clădirii sunt importante și pentru că unitatea școlară este în plin centrul orașului. Concret, se va lucra la fațadă și șarpantă. Autoritățile locale au finalizat licitația pentru proiectare și execuție. Valoarea investiției se ridică la 13,6 milioane de lei. De asemenea, alte lucrări vor începe la ”Henri Coandă” și la ”Construcții”.

Mai precis, la Colegiul Tehnic ”Henri Coandă” se vor face lucrări la internatul de pe Strada Coriolan Brediceanu. Urmează să se semneze în curând contractul, iar totul va ajunge la 8 milioane de lei. De asemenea, la Grupul Școlar de Construcții Montaj, aflat la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Dragalina. Aici vorbim de 7,5 milioane de lei pentru reablitarea clădirii și acoperișului.

foto: isj.tm.edu.ro