UPDATE. Aproape 200 de persoane izolate la domiciliu în Caraș-Severin sau plasate în carantină. Rezultatele testelor efectuate se lasă așteptate

untitled design set 970x90 px

Potrivit situației raportate în această dimineață de Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin, la nivelul județului sunt izolate la domiciliu aproape 150 de persoane, alte 35 fiind în carantină. Încă se așteaptă rezultatele testelor pentru două cazuri suspecte.

În această dimineață, la ora 9.00 se aflau în autoizolare la domiciliu 147 de persoane în Caraș-Severin. Au ieșit din izolare 67. În carantină sunt plasate în acest moment 35 de persoane. Cele mai multe persoane izolate la domiciliu sunt la Reșița – 38.

Deocamdată, în județ este confirmat un singur caz de infecție cu coronavirus – tânărul de 27 de ani din Reșița, anunțat în 10 martie. Încă se așteaptă rezultatul testelor în cazul soției sale, dar și în cazul unei alte femei, în vârstă de 60 de ani. Aceasta din urmă ar fi prezentat simptomele unei răceli, după ce ar fi intrat în contact cu fiul său, întors din Italia.

UPDATE, ora 11.25

publicitate ziar expresb 1000x100

Direcția de Sănătate Publică a revenit asupra informației. În total se prelevează probe de la 58 de persoane care au intrat în contact cu tânărul confirmat ca fiind infectat cu Covid-19.

„Un număr de 58 de probe vor fi recoltate de la toți atâția contacți ai bărbatului de 27 de ani confirmat cu coronavirus în Caraș-Severin, care lucrează la un magazin mare din Reșița. Este vorba de contacți de familie, colegi de serviciu sau contacți ce provin în urma unor activități sportive. Probele vor fi trimise la Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara. Cu toții se află acum în autoizolare la domiciliu”, transmite Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/