Aproape 200 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști, în Timișoara

Contrabanda cu țigări continuă să fie în floare și în Timișoara, în ciuda sancțiunilor. Doi cetățeni care se ocupau cu astfel de activități au fost prinși de polițiștii de la Secția 3 Timișoara luni, în urma unor percheziții domiciliare. Oamenii legii au descoperit aproape 200 de cartușe de țigări netimbrate.

Cei suspectați sunt doi cetățeni, în vârstă de 31, respectiv 48 de ani. Polițiștii au descins la domiciliile celor doi. De aici s-au ridicat 173 de cartușe cu țigarete, 5.800 de lei, 150 de euro, dar și patru telefoane mobile. Cei doi bărbați suspecți au fost duși la poliție pentru audieri, iar cel de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii de la Secția 3 au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timișoara. La percheziții au participat criminaliști și un polițist din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu câinele de detectare produse din tutun.

Sursă foto: Arhivă