Aproape 2.000 de persoane verificate în weekend de polițiștii cărășeni

razie,IPJ,verificări

Restaurante, baruri, terase, mijloace de transport în comun, societăți comerciale, simpli cetățeni, dar și persoane aflate în carantină sau izolare s-au aflat pe lista verificărilor efectuate în acest weekend de polițiștii cărășeni.

Activităţile de verificare au vizat în special zonele aglomerate, restaurante, baruri, terase, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. În ultimele 72 de ore, polițiștii cărășeni au fost angrenați în 35 de acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate peste 800 de persoane.

Au fost verificate 111 societăți comerciale, aproximativ 2.600 de locații de interes, 590 de mijloace de transport persoane, aproape 900 de persoane aflate în carantină și peste 300 aflate în izolare.

Pentru nepurtarea măștii de protecție au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.000 de lei.

Poliţiştii cărășeni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Sursă foto: Arhivă