Aproape 100 de specialiști IT vor fi angajați într-un nou centru de dezvoltare care se deschide la Timișoara

1000x100 Cuib de vise 1000x100

O mare companie olandeză de software intenționează să deschidă la Timișoara, în următoarele luni, un centru de dezvoltare în care vor fi angajați aproape 100 de specialiști IT.

Centrul de dezvoltare va fi deschis la Timișoara de către NetRom Software, filiala din România a companiei olandeze NetRom Software BV, specializată în dezvoltarea de software cu aplicabilitate în domenii precum e-commerce, HR, asigurări, financiar, mobilitate și sănătate. Biroul NetRom din Timișoara va ocupa o suprafață de 1.100 mp și va funcționa în ISHO Offices, parte din proiectul multifuncțional ISHO.

Activitatea centrului din Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții premium de software cu aplicabilitate în diverse industrii din diferite țări europene, dar și din SUA și Canada. Investiția va genera și un număr de 90 de locuri de muncă cu specializare ridicată.

Timișoara este un oraș atractiv care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniul tech. Promisiunea NetRom față de clienții săi este atragerea și reținerea profesioniștilor talentați și pasionați de tehnologie. Pentru ei construim și oferim un mediu de lucru colaborativ în care ne motivăm și inspirăm unii pe alții. Investim sistematic în dezvoltarea personală, asigurăm proiecte provocatoare și suntem într-un proces constant de creștere susținută ce începând din această toamnă continuă și în Timișoara”, a declarat Han In’t Veld, Managing Director.

STPT job 1000x200

Noul biroul din Timișoara va fi funcțional începând din luna septembrie a acestui an.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/