Apometrul, la control! Angajații societății de distribuție a apei din Lugoj vor verifica dacă lugojenii au declarat un consum mai mic de apă

1000x100

Angajații societății Meridian 22 Lugoj vor demara luna aceasta acțiunea de verificare a contoarelor de apă, în prima etapă fiind vizați aproape 8.000 de abonați din cartierele de case.

Anul trecut, în urma verificărilor din teren, s-a constatat o diferență de consum față de situația declarată de 3.500 de metri cubi de apă. La sfârșitul primei etape de verificări vor fi întocmite liste exacte cu cei care au diferențe, aceștia urmând să primească somații de plată. Dacă nu sunt achitate sumele, se va trece la debranșări de la sistem, care se vor face fără a mai fi trimise înștiințări prealabile și fără a mai fi obligatorie prezența abonaților.

„Societatea noastră va demara acțiunea de citire a contoarelor și verificare a integrității sigiliilor de la toți utilizatorii noștri care locuiesc pe raza Municipiului Lugoj, în prima etapă la case. După finalizarea primei etape, se vor îndrepta cu această activitate de citire a contoarelor și de verificare a stării tehnice a ceasurilor de apă la toți utilizatorii noștri, care au contracte încheiate cu noi, dar și cei care sunt în asociație, deci toți cei care locuiesc la scările de bloc”, a declarat Florin Iovescu, director interimar al Meridian 22.

Angajații Meridian 22 vor citi contoarele de la aproximativ 550 de scări de blocuri, ceea ce înseamnă 9.600 de apartamente. Cu două zile înainte va fi afișat la fiecare scară de bloc programul după care se vor face aceste citiri.