Apeluri şi SMS-uri anonime adresate familiei Borcean. „Sunt agresat şi hărţuit! Mă voi adresa Poliţiei!“

Primarul Caransebeşului, Felix Borcean, consideră că mesajele de amenințare sau de intimidare pe care le primește pe telefonul mobil sunt venite de la cineva care nu are ocupație. Borcean îl roagă să înceteze, mai ales că este implicată și soția sa. În caz contrar, va sesiza Poliția.

„Fac un apel la cel care se ocupă cu astfel de practici, cine se ocupă de treaba asta, pentru că se ocupă de ceva vreme, și nu de acum, ci de mai mult timp, de a trimite SMS-uri către mine, către soția mea. Primesc apeluri de pe numere necunoscute, la unul am și răspuns și mă întreba cum explic eu activitatea neobișnuită a cardului meu de credit, room service-uri, șampanii scumpe… Eu?! Nu există așa ceva, nu are nicio legătură cu mine!… O voce de femeie era… M-am uitat pe card imediat şi nici poveste”, a menționat Felix Borcean.

Primarul Caransebeşului a mai adăugat că se simte agresat prin aceste SMS-uri pe care le primește constant. „Sunt agresat, hărțuit… Nu eu, că eu chiar nu am nicio problemă, dar soția mea! De exemplu, eram la un spectacol la Reșița, cu soția mea lângă mine… Telefonul ei era deci aproape de mine și primește 3 mesaje în cascadă. Dacă o să se mai întâmple lucrurile acestea, chiar o să fac o sesizare la Poliție. Mesajele către soția mea sunt chestiuni legate de mine, se duce așa, o luptă… Oamenii aceștia care fac astfel de lucruri au altă problemă. Am primit și amenințare de tipul că o să-mi facă mie cineva plângere penală pentru că am vândut terenuri, pe ce considerente, nu știu”, a mai precizat Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100

Primarul Caransebeșului a mai specificat că lucrurile acestea și le-a asumat. A vorbit cu soția sa chiar înainte de alegeri că va intra într-o lume noroiosă, mocirloasă, însă dacă ar da timpul înapoi, sub nicio formă nu ar mai asculta de Marcel Vela, spune acum Borcean.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/