Apel umanitar: Tânărul pompier din Timiș care a fost implicat în accidentul de pe Calea Șagului are nevoie urgent de sânge!

isu

Gabriel Gheorghe Micliuc este subofițer operativ în cadrul Stației de Pompieri Buziaș și a fost implicat în gravul accident rutier care a avut loc pe Calea Șagului din Timișoara, în weekend. În urma impactului, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, iar starea lui este critică. 

Tânărul salvator a fost operat de urgență de medicii de la Spitalul Județean din Timișoara, în urma accidentului.

„În prezent, Gabriel este internat în secția de reanimare a Spitalului Județean Timișoara, fiind intubat și are nevoie urgent de sânge. Din nefericire, personalul medical ne-a transmis că subofițerul se află într-o stare critică, iar viața îi este în pericol. Rugăm toți oamenii de bine care pot și doresc să doneze sânge să ne ajute să salvăm viața colegului nostru care este un tânăr foarte dedicat și a intervenit de multe ori pentru salvarea altora. Cei care aleg să doneze sânge pentru tânărul pompier, sunt rugați să specifice la Centrul de Transfuzii că donează pentru Gabriel Gheorghe Micliuc, Internat la Spitalul Județean Timișoara.”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Vă reamintim, un accident grav, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc sâmbătă după-amiaza pe Calea Șagului din Timiș. În urma incidentului, solistul trupei Quo Vadis și-a pierdut viața și tânărul în vârstă de 22 de ani a fost rănit.