Apartamente sociale şi pentru tineri, la Herculane!

Inaugurarea recentă a blocului social din oraşul de pe Valea Cernei a dat ocazia administraţiei locale să facă un bilanţ al locuinţelor construite în ultimii ani, dar totodată să anunţe alte două proiecte ce ar însemna aproape o sută de apartamente.

La Băile Herculane, ca peste tot în judeţ, este nevoie în continuare de blocuri noi de locuinţe, numai că astfel de şantiere se deschid foarte rar din cauza lipsei finanţării, iar finalizarea lucrărilor este deseori întârziată de birocraţie. Blocul social inaugurat luna trecută reprezintă o investiţie foarte importantă, pe care au aşteptat-o cu mare nerăbdare aproape 50 de familii. „Aş vrea mai mult pentru că mai sunt cereri. Avem aprobate încă un bloc ANL de 38 de apartamente şi încă o solicitare pentru 60 de apartamente sociale. Cât de curând va intra la finanţare. Sunt luate în evidenţă aceste solicitări, le susţin, insist pentru ele, nu am promisiunea pentru 2015 că se va deschide finanţarea, dar vom insista”, a declarat primarul Nicuşor Vasilescu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Edilul-şef a numărat apartamentele construite în mandatul său şi, chiar dacă la Herculane situaţia stă mult mai bine decât în alte oraşe, nu se declară prea mulţumit. „Avem în cei şase ani de mandat un bloc ANL dat în folosinţă acum trei ani, cu 38 de apartamente. Acest bloc social inaugurat în februarie pentru 46 de familii. Până la venirea mea în primărie, din 90 încoace, până în 2008, s-au construit 19 apartamente. O scară de bloc ANL”, a explicat Vasilescu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/