Aparatură electrocasnică donată la Spitalul din Caransebeș

Sindicatul Solidaritatea ajută Spitalul din Caransebeș. Compania Arctic a donat produse electrocasnice Beko pentru doctori și asistente.

Arctic Electrocasnice a donat aparatură în valoare de peste 15.000 de lei, care a fost distribuită pe secții: la ATI, CPU, Infecțioase, Pneumologie, Psihiatrie și Neurologie, ne-a declarat liderul de sindicat, Marius Posipal:

Am primit prin intermediul sindicatului nostru Solidaritatea două frigidere, trei mașini de spălat, trei uscătoare de rufe, patru cuptoare microunde, patru filtre de cafea și patru fierbătoare de apă. Toate au fost donate pe secții acolo unde am avut solicitări. Este prima acțiune de acest fel a sindicatului și nu va fi ultima, cu siguranță”, ne-a declarat Marius Posipal, liderul sindicatului Solidaritatea din Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Acțiunea a fost sprijinută la nivel național de Compania Arctic care a donat produse electrocasnice Beko în valoare de piață de 1,4 milioane RON pentru cadrele medicale și pentru spitalele din România. Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii acestui virus. Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități locale.

Sindicatul Solidaritatea din Spitalul Caransebeș are mai puțin de un an de la înființare și numără 25 de membri.