Județul Timiș, locul trei pe țară la numărul de îmbolnăviri cu COVID-19! Câte cazuri de coronavirus au fost anunțate în Caraș-Severin?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Până mai ieri, județul Timiș era apreciat de întreaga țară pentru numărul impresionant de vindecări. Între timp, îmbolnăvirile n-au ocolit județul, iar cazurile s-au înmulțit rapid, plasând astăzi Timișul pe locul trei în țară, după Suceava și municipiul București.

Grupul de Comunicare Strategică anunța astăzi, la ora 13.00, că la nivel național România a depășit 5.000 de îmbolnăviri, ajungând la 5.202 de cazuri. Veștile nu sunt deloc bune pentru vestul țării. Chiar dacă județul Arad a fost declarat un focar de coronavirus, se pare că situația este mult mai rea în județul vecin, dacă dăm crezare cifrelor de la centru. Pentru Timiș au fost raportate astăzi 252 de îmbolnăviri, ocupând locul trei pe țară după Suceava (1.487 de cazuri) și București (659 de cazuri). Asta în timp ce județul Arad are, potrivit acelorași surse, 162 de cazuri confirmate.

promovare banner maxagro

Între timp, autoritățile de la centru spun că în Caraș-Severin numărul de cazuri confirmate a ajuns la 34. Teoretic, aici sunt incluse atât decesele, cât și pacienții vindecați. Numărul pacienților infectați cu coronavirus care au decedat este 2, însă nu se știe câte persoane au fost vindecate, această informație nemaifiind comunicată de autorități.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/