Apă oprită în Timișoara

sediul din Timisoara al Aquatim
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara. Aquatim lucrează. Vezi cine va fi afectat! 

Vineri, 4 august, între orele 8-16, la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Muzicescu se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Mureș (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), Ioachim Miloia, Panselelor, Traian Vuia, Victor Vâlcovici, Simion Mangiuca, Arcidava, Ion Sârbu, Gavril Muzicescu (între Constantin Brâncoveanu și Traian Vuia), în timp ce presiunea va fi redusă pe Mareșal Alexandru Averescu (între Constantin Brâncoveanu și Ulpia Traiana).

Tot vineri, între orele 12-14 se va opri apa în Racovița, Hitiaș și Ficătar pentru lucrări în cadrul POIM. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în
scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/