Apă întreruptă pe mai multe străzi din Timișoara. Aquatim lucrează!

lucratori de la Aquatim Timisoara
untitled design set 970x90 px

Aquatim realizează o nouă conectare de conducte pe una dintre arterele principale ale Timișoarei. Vezi cine va fi afectat!

Luni, 27 noiembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu între străzile: Aurel Popovici și Popa Șapcă, Martin Luther, Popa Șapcă, Piața Ionel I.C. Brătianu, Piața Țepeș Vodă și la restaurantul Curtea Berarilor.

Tot luni, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă, pe porțiunea dintre străzile Ciocârliei și Tazlău.

De asemenea, pe 27 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanului. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Neptun, Ecoului, Visului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Cometei, Arțarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Gării, Satelitului, Aștrilor, Cupidon, Gândului și Speranței.

Marți, 28 noiembrie, între orele 8-10, în Buziaș, pe strada Eroilor, va avea loc o intervenție la rețeaua de apă. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

În perioada 27-29 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Tot între 27-29 noiembrie, zilnic între orele 8-14, presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri
de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/