Târgul de Crăciun din Timișoara s-a deschis într-o feerie de culori!

targul de craciun din timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Aglomerație mare duminică seara în centrul Timișoarei. Asta pentru că s-a deschis Târgul de Crăciun și au fost aprinse luminițele de sărbători.

Peste un milion de luminițe au fost aprinse, duminică seara, în centrul Timișoarei. În prezența primarului Dominic Fritz, s-a deschis oficial Târgul de Crăciun și s-a dat drumul la iluminatul festiv. O mulțime de persoane au luat cu asalt zona centrală a Timișoarei, oamenii fiind curioși să descopere ce surprize au fost pregătite în cadrul evenimentului.

Nu facem economie la bucurie, la sărbători, la lumină. Mă bucur că avem peste un milion de luminițe aici și văd foarte, foarte mulți copii bucuroși. Anul acesta am pus cupola mare în Piața Operei împreună cu bradul de Crăciun și, pentru prima oară, am conectat mai multe piețe prin instalații de lumini și alte instalații. Câteva săptămâni, în acest centru al Timișoarei, vrem să contribuim să simtă lumea că vin sărbătorile și vine o vreme de pace, de împăcare și de bucurie”, a declarat Dominic Fritz.

Timisoara centru; Targul de Craciun

În ceea ce privește costurile, primarul Timișoarei a explicat că bradul a fost cumpărat anul trecut, fiind unul artificial. De asemenea, pentru programul cultural a fost alocată o sumă de aproximativ 300.000 lei, iar pentru luminițe, încă 700.000 lei.

Anul acesta o să includem și Piața Sfântul Gheorghe. Din păcate, se pare că s-a răsturnat tirul și n-au ajuns figurinele la timp, dar o să fie și acolo (n.r. decorațiuni de Crăciun). Avem un patinoar în Piața Libertății, legat de str. Alba Iulia. Avem roata tot ca anul trecut, aici, în Operei, avem și câteva carusele la Fântâna cu Pești. Toată lumea va găsi ceva. Bineînțeles că acum este mare, mare aglomerație și trebuie să stai la coadă, dar în următoarele săptămâni sunt sigur că lumea va găsi un loc pentru multă distracție și bucurie în centru. Anul acesta avem în centru și un trenuleț polar, care va circula pentru prima oară și vrem cu asta să oferim ceva și pentru copiii mici”, a detaliat Dominic Fritz.

După aprinderea iluminatului festiv, pe scena din centrul Timișoarei a cântat Alina Sorescu.

Târgul de Crăciun din Timișoara va fi deschis până la data de 14 ianuarie 2024.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Timisoara centru; Targul de Craciun

Timisoara centru; Targul de Craciun

Timisoara centru; Targul de Craciun

Timisoara centru; Targul de Craciun

primarul Dominic Fritz la Timisoara; deschiderea Targului de Craciun

primarul Dominic Fritz; deschiderea Targului de Craciun de la Timisoara

Timisoara; deschiderea Targului de Craciun

Timisoara; deschiderea Targului de Craciun

 

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/