Apa de aur din Munții Banatului, la Casa Regală!

aura a 3
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Familia Regală a ales să desemneze Aur’a drept apa oficială a Casei Regale pe o perioadă de trei ani.

Decizia a fost anunțată pe platforma de socializare a societății producătoare: „Suntem onorați că Aur’a a devenit furnizor al Casei Regale a României. O distincție pe care o primim cu bucurie, responsabilitate și respect”. Brevetul care atestă această calitate i-a fost înmânat lui Horațiu Rada, general manager al Aurꞌa Mineral Water în cadrul unui eveniment ce a avut loc la București, marți, 25 octombrie.

aur a 1

Apa îmbuteliată provenită de la izvorul Ursoanea din munții Dognecei, cu un conținut natural de coloizi de aur și argint, cât și minerale perfect echilibrate, este premiată internațional și exportată în numeroase țări din Extremul Orient și zona arabă, în China, Franța, Italia, Germania, Cehia, Slovacia. În România Aurꞌa se găsește în magazinele naturiste, restaurante și hoteluri de lux.  

Referitor la evenimentul desfășurat la București, organizația Rotary România, ce reunește lideri de afaceri și profesioniști din diverse domenii de activitate, a evidențiat faptul că instituția Casei Regale a României „a reunit trei rotarieni, cu profesii diferite:

Diana Stanciulov, Rotary Club București Cișmigiu – Magiunul de Topoloveni

publicitate Timisoara banner maxagro

Horațiu Rada, Rotary Club Timișoara Cetate – Apa Aur’a

Florin Mărginean, Rotary Club Alba Iulia – Toskana Garten

Toți trei au devenit, prin intermediul companiilor pe care le dețin, furnizori oficiali ai Casei Regale. O recunoaștere a calității serviciilor și produselor pe care le oferă și responsabilitate pentru viitor. Felicitări prietenilor noștri în Rotary!”

rotarieni premiati

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/