FOTO. Tinerii din Timișoara își găsesc joburi de peste 10 de ani prin Târgul Zilele Carierei UPT

zilele carierei (3)

Târgul Zilele Carierei, cel mai mare din vestul țării, ajută tinerii să își găsească un loc de muncă de peste 10 de ani. A început ediția cu numărul XXI.

Cei care participă pot găsi și stagii de practică și intership-uri la zecile de companii care și-au prezentat ofertele la stand-urile de la Cantina UPT din Complexul Studențesc.

Prima zi a târgului de toamnă a adunat aproape 35 de companii și sute de tineri dornici să se integreze pe piața muncii. Au fost prezente cele mai mari companii multinaționale din Timișoara.

zilele carierei (7)

„În cele două zilele de târg, între orele 10:00 – 17:00, la etajul I de la Cantina Studențească UPT, vor fi prezente zeci de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare). În cele două zile de târg, tinerii interesați, care sunt invitați să vină cu CV-urile pregătite, pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea <<PARTICIPĂ>> de pe site, având astfel posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile și de a aplica direct pentru una dintre ele”, au transmis reprezentanții UPT.

zilele carierei (5)

Zilele Carierei continuă, joi, 27 octombrie. Ofertele companiilor sunt și pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii. 

zilele carierei (4) zilele carierei (9) zilele carierei (10)

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/