Apa de aur din Banat, premiată cu distincție maximă la Bruxelles, pentru al patrulea an consecutiv!

Apa Aur’a este prima apă din România care a fost premiată cu trei stele de aur în cadrul ceremoniei desfășurate în inima Bruxelles-ului, unde s-au decernat premiile anuale pentru cele mai apreciate și gustoase produse din aproape 100 de țări!

Apei gastronomice din Munții Banatului i-a fost astfel confirmată calitatea de către International Taste Institute, primind aprecierea maximă din partea juraților și distincția Superior Taste Award. Această distincție a fost acordată pentru prima dată de către prestigiosul Institut Internațional pentru Gust și Calitate unui produs românesc, în 2016. Încă de la prima participare, apa Banatului obține punctajul maxim posibil de trei stele, fiind primul produs românesc care a obținut acest scor.

În următorii doi ani, Aur’a și-a menținut poziția sus clasată, fapt ce i-a adus în premieră distincția Crystal Taste Award, acordată produselor care obțin trei stele în trei ani consecutivi.

Competiția gusturilor din acest an a adunat un număr record de produse de pe tot mapamondul care au primit recunoașterea juraților. Din cele 1.885, 513 au fost recompensate cu o stea, 1.020 cu două stele și 352 cu trei stele.

ITI reprezintă cea mai importantă organizație independentă a experților gastronomi, bucătari și somelieri, dedicată testării și promovării gustului superior al produselor alimentare și al băuturilor. Juriul care testează și desemnează câștigătorii distincțiilor Superior Taste Award este format din 200 de reprezentanți ai celor mai importante asociații europene de specialitate.

Dat fiind faptul că, odată cu trecerea timpului, aurul devine din ce în ce mai valoros, perspectiva pentru anul 2022, după șapte ani de participare consecutivă, este aceea de a obține titlul de Dyamond Taste Award!