Anunțuri de muncă false, ajunse la urechile celor de la DIICOT!

Polițiștii și procurorii DIICOT Timișoara au adus în fața legii o grupare care s-a ocupat cu înșelarea oamenilor cu anunțuri fictive de angajare! Cei nouă suspecți au fost duși la sediu pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Timișoara au desfășurat șapte percheziții în Arad și Hunedoara. Gruparea este suspectată că în perioada 2013-2015 a racolat mai multe persoane cu anunțuri înșelătoare de angajare în străinătate. Anunțurile specificau și o sumă fictivă de bani pe care victimele urmau să o primească, între 1.350 și 1.470 de lire. De asemenea, apăreau detalii cu privire la plecare și transport. Escrocii solicitau o taxă cuprinsă între 110 și 550 de lei sub pretextul traducerii și legalizării contractului de muncă. Trei laptopuri, 16 telefoane mobile și trei dispozitive de stocare a datelor au fost confiscate.

dacus 05 iulie 2024

Cei nouă suspecți au fost conduși la sediul DIICOT în vederea audierii și luării măsurilor legale. Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor specializați în combaterea crimei organizate din Alba, precum și cu participarea jandarmilor.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/