Anunț public privind decizia etapei de încadrare în procedura de realizare  a evaluării de mediu pentru planuri și program

primaria resita
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Municipiul Reșița, titular al planului PUZ modific tor la PUZ aprobat prin HCL nr. 141/2017 Instituții medicale – Spital și Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin în calitate de autoritate competentă de mediu, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în procedura de evaluare de mdiu: planul urbanistic menționat nu se supune evaluării de mediu și se adoptă fără aviz de mediu.

Decizia etapei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi/vineri, între orele 0800 – 1630/1400, precum şi la următoarea adresă de internet : http://www.anpm.ro/web/apm-caras-severin/decizii-etapa-de-incadrare1 .

publicitate online in ziar Express de Banat

Observaţiile şi comentariile publicului interesat privind decizia etapei de încadrare se depun în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunţ.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/